26. sep, 2022

Høsten har kommet :-)

Den beste årstida, fantastisk flotte farger ute, og når været i Trøndelag slår til er det godt å være ute.

Det har vært en hektisk vår/sommer i heimen med valpekull og litt sykdom, men nå ser vi heldigvis enden og er klar for normale hverdager igjen.

Alle valpene har fått gode, aktive hjem, vi blir utrolig glade for hver gang det kommer litt oppdatering.

Litt vondt var det å slippe Vigo, eneste gutten. Han reiste til Belgia i slutten av juli og bor sammen med Nancy og Steefan som hadde pappaen til kullet. En veldig spesiell gutt som vi vet blir forvaltet på den beste måte ( hadde han ikke reist dit, hadde han trolig blitt her hjemme også )

Han har vært på noen valpeshow og får flotte kritikker, trener jaktlydighet og apporterer dummyer og villt som den største selvfølge og med fantastisk ro.

Den mest nyskjerrige og vågale jenta i kullet, Buffy, er i Trondheim og er tatt opp som elev ved Norske redningshunder. De er godt i gang og jenta tar alt på strak pote. Tusen takk til Borghild som velger å bruke jenta på en så fantastisk måte. Hun har også vært på sitt første valpeshow med flott kritikk.

Lille Lyng er i Lillehammer. Der er det ett utrolig godt hundemiljø som hun etterhvert blir kjent med og delaktig i. Veldig koselig når hun kom på besøk i sommer på tur nordover.

Lille Mira traff vi igjen på Steinkjer og Steinkjerutstillinga 10. september. Hun bor i Skage i Nambdalen, så henne får vi nok også se mere til. Mira og Rose var de eneste to tispene i valp 4-6 mnd., og showa i lag :-)

Her er kritikkene på begge to:

ROSE

Velbalansert. Elegante linjer, meget feminim. viser seg meget bra både stående og gående. Edelt hode. God hals og skulder. Utm. forbryst for sin alder. God overlinje, velansatt hale. God benstamme. Ungdommelige bevegelser, meget trivelig temperament.

Nr. 1 HP BIM

MIRA

Feminin helhet. Velbalansert. Edelt hode. Mørke øyne. Velvinklet fram og bak. Noe lavt ansatt hale. God benstamme, aning flate poter. Beveger seg meget bra, godt temperament.

Nr. 2 HP

Så moro å treffe dere igjen :-)

Vilde stillte også og ble plassert som nr. 2 i unghundklasse med fin kritikk. Hun trenger enda og utvikles litt.

Dommer for alle tre var Siv Sandø.

Ellers så tikker det inn bilder og gode tilbakemeldinger på Fjellflorakullet. Alle har gode og aktive hjem og de trenes jamt. noen har også begynt å lukta på spor, en fin aktivitet for både to-og firbeinte. Masse flotte bilder fra en aktiv sommer Norge rundt, skal se om de ikke dukker opp i album etter hvert :-)

HD/AD resultater har også begynt å komme. Så langt er 5 røntget og alle fri. 

Vilde venter vi løpetid på, så der er røntgen utsatt til etter denne.