Oppdatering 12.april 2024. 

Vilde er i løpetid, men vi har bestemt oss for å vente til 2025 med kull på henne. Kombinasjonen blir den samme :-) Ta gjerne kontakt om du er interessert i valp fra dette kullet.Vi planlegger Vilde's første kull på neste løpetid, våren 2024. 

Vi er så heldige å få bruke Arminzeras King Dave of Basildon, Gahan på henne, en flott gutt med ett herlig vesen som vi trur matcher Vilde godt. Mere info om Gahan kommer :-) Tusen takk til Mari Stine Johansen ved Arminzera for denne muligheten.

Litt om Vilde:

Hun er den sprudlende jenta i flokken. Hun logrer ikke bare med halen, men med hele seg. Alltid klar for nye eventyr, arbeidsvillig og veldig ¨på¨. Kosejente som også har omsorg for de andre i flokken. 

Hun trenes mot start i retrieverjakt, vi jobber rolig og målretta. Kvalifiseringsprøven er bestått. Hun har også fått motivasjon og lyst for både lp og rally, og er for tiden i skikkelig treningsmodus.

Hun har en fin av- og på knapp takler passivitet veldig godt.
MARI STINE OM GAHAN :-)

Litt om Gahan: Gahan er i skrivende stund like over fem år gammel. Han bor til daglig sammen med sin mor Yoda (11 år) og datter Stella (2,5 år). Gahan er født hos oss på kennel Arminzera og det var tidlig klart at han måtte bli igjen.  Han har vært min øyensten fra dag én. Gahan har flere CK som junior og unghund fra utstillinger både i Norge og Sverige - han er sparsomt utstilt som voksen, men selv mener vi at han har mange fine rasedetaljer på plass. Nydelig hode og uttrykk med mørke øyne, moderat vinklet, rikelig med pels og sunne bevegelser. Han har tre kull etter seg, to i Norge og ett i Nederland. Avkommene hans har arvet mye fra sin pappa, han har preget flere av sine avkom veldig mye - flere av de har arvet hans vakre hode og uttrykk.  Gahan er glad i å jobbe, han er lærevillig og alltid klar for nye oppgaver. Når det kommer til retrieverarbeid er feltsøk hans favoritt; han jobber selvstendig og konsentrert og leverer villig dummiene til matmor.  Vi ser fram til Gahans neste planlagte kull og er veldig glade for at han skal brukes på Team PrærienVilde & Gahan pdf
Vilde & Gahan pdf
STAMTAVLE GAHAN & VILDE