07.08.2023

Tiden flyr i godt selskap av fire flatter, og vi har hatt en rolig sommer så langt.
Utstilling med Vilde og Mari 4. juni i regi av Retrieverklubben avd. Trondheim & omegn.
Dommer var Anne Tove Strande.
Ingen hadde dagen sin, en VG på Vilde og en G på Mari. Ingen av de med optimal pels, Vilde trenger mere utstillingstrening og Mari slet med en litt vond bakpart. Men alt i alt fine kritikker og en særdeles trivelig dag rundt ringen.

Derimot har Team Prærien's It's In his Kiss gjort det strålende på utstilling etter en pause der han har fått vokst seg til litt.

23, juli: Retriever klubshow i Luxenbourg. Dommer Mr. Jim Richardson, Scotland. Nr. 2 i juniorklassen med excellent.

06.august: National Dogschow Isle Adam, dommer Mr. Monsavoir.
Nr. 1 i unghundklassen med Cert og BIM.
Stolte oppdrettere gratulerer så mye!!
 


Lørdag 09.09.2023 entra vi Stiklestad camping for Steinkjer hundeklubb sin høstustilling. Godt over 600 påmeldte, så det kokte. Temperaturen viste 26 grader, og med sol ble det noe varmt.

Vi har valgt å lage egen dagbok for Rose. Hun er ei helt spesiell jente som har litt bagasje. Dette for å være åpen om hva som skjer videre, samt dokumentere hennes utvikling.

Forleden tikket det inn en hyggelig melding fra Nancy i Belgia. Team Prærien's It's in hiss Kiss, Vigo, er øyelyst uten anmerkning og gonioskopert fri :-)

Ny hjemmeside

12.04.2023

Det har vært veldig lite aktivitet på hjemmesiden etter at 123 hjemmeside emigrerte over til one.com. I min alder må ting være enkelt for at det skal bli brukt, så enden på visa var at jeg startet på nytt igjen. Så langt har jeg ikke stått fast, men ting tar tid å bygge opp igjen.